Torsdagsgolf

Spel 2019

Våra 18-hålstävlingar var populära förra året och därför vill vi gärna behålla det spelalternativet. Eftersom vi inte har någon fast bokad tid på 18-hålsslingan i år så får du själv boka torsdagsrundan tillsammans med en markör som också deltar i tävlingen. Betalning av tävlingsavgiften (40: -) och inlämning av scorekort sker vid den gemensamma fikastunden tillsammans med de som spelat 9 hål ca 20:00 – 20:30. Någon i Damkommittén tar emot pengar och scorekort. Pris utdelas som förra året till den som spelat bäst per 9-hålsslinga, men det måste vara minst 5 deltagare på slingan för att få pris. I slutresultatet för säsongen räknas 18-hålsrundan som två 9-hålsslingor.

För att spela 9 hål gäller som tidigare ingen föranmälan. Hämta scorekort och kolla spel HCP (om det är ont om tid gå direkt till 9-hålsbanans första tee).  Vi startar i 3-bollar i den ordning vi kommer till tee. Tävlingsavgift 20: -.

De åtta bästa 9-hålsrundorna räknas när vi summerar säsongens resultat och prisutdelning sker i samband med flaggtävlingen  den 5 september 2019. 

OBS, Du som INTE vill tävla är alltid hjärtligt välkommen att delta utom tävlan.